Åben flat trailer

Åben flat trailer transport

Transport af tungt udstyr som stålkonstruktioner og rør kræver erfaring og stiller store krav til sikkerhed og faglig viden for at kunne gennemføres på forsvarlig vis. Vores erfarne chauffører er fuldt uddannet til disse opgaver. De kender deres materiel, og har fuldt overblik over denne type transporter.

Transport af tungt udstyr udføres altid med ordnede forsikringsforhold. Dette sikrer, at værdien af dit gods altid er fuld forsikret i henhold til CMR-loven – hvis nu uheldet skulle være ude. Skulle du som kunde have brug for yderligere forsikringsdækning, så tilbyder vi gerne dette i samarbejde med vores forsikringsselskab.

Erling Transport & Spedition A/S tilbyder i samarbejde med vores partner gerne service indenfor maskin-, traktor eller krantransport, som udføres med maskintrailer med slidske, eller åben trailer – med eller uden sider.

Hos Erling Transport & Spedition A/S har vi topkvalificerede erfarne chauffører, der altid sørger for, at de skrappe lovkrav på området bliver fulgt til punkt og prikke. Vi gør en dyd ud af at levere den bedste service, så dine maskiner leveres til tiden, på aftalt sted, til den aftalte pris.

Har du spørgsmål,
kontakt Lars Lund:

Erling Transport & Spedition
Åtoftevej 2, Stenderup
7200 Grindsted

Tel. 76 73 11 43
lund@erlingtransport.dk