Palletransport

Til palletransport og stykgods har vi altid det bedste og nyeste materiel til rådighed – både med løftebagsmæk og el-løftevogn

Vores brede vifte af moderne materiel omfatter også nye gardintrailere, bokstrailere samt citytrailere, der vedligeholdes til punkt og prikke – efter markedets højeste standarder. Dermed kan vi garantere, at alle lovkrav overholdes, og at opgaverne løses til kundens fulde tilfredshed.

Som mangeårig transportør af levnedsmidler, er vi hos Erling Transport & Spedition A/S selvfølgelig i besiddelse af alle nødvendige godkendelser og registreringer fra Fødevarestyrelsen. Dette gælder både for transport af konventionelle levnedsmidler, men også økologiske levnedsmidler. Endvidere har vi godkendte egenkontrolprogrammer til daglig registrering, afvigelser, rengøring, ibrugtagning af nyt eller repareret materiel, uddannelse af chauffører samt oplæring af nye chauffører.

Vores chauffører værner om virksomhedens traditionsrige arbejdskultur, som er dybt funderet i danske traditioner. De rækker med glæde en ekstra hånd, læsser gerne selv varerne, og sørger hellere end gerne for, at varerne kommer direkte ind på modtagers lager.

Vore medarbejdere gør en dyd ud af at gøre en forskel, og yde markedets bedste service.

Har du spørgsmål,
kontakt Claus Johnsen:

Erling Transport & Spedition
Åtoftevej 2, Stenderup
7200 Grindsted

Tel. 76 73 11 44
claus@erlingtransport.dk